600 tiketa sam poslao, i napokon dobio odgovor da ne postoji garancija da ću uspeti dobiti backup svoga sajta.Osoba koja je sebe nazvaLO Teo Jovanović, ima čak toliko karaktera (čitaj nekaraktera) da kaže da je moguće da mi bude vraćen novac za zakup hostinga s tim da će mi naplatiti dosadašnje hostovanje. Napomenuću da od 04.12.2014. od kada sam zakupio ovo što oni nazivaju hostingom, moj sajt je radio bez problema samo 31 dan, a sve preostalo vreme sam proveo u intervencijama da mi učine sajt dostupnim.Online podrška je uglavnom ignorisala svaki moj meil.

 

Svaki negativan komentar ovi prevaranti će da brišu ili će da banuju profil,kao što su banovali moj zvanični FB profil, samo zbog istine koju sam napisao o njima.

 

U meilovima koje su se udostojili poslati kao odgovor, uglavnom su slali gomilu besmislenih obrazloženja, tipa, selimo se na drugi server, te problematičan domen pravi zagušenje servera, uklonili smo ga, te pucanje hdd-a nekoliko puta, i još gomila besmislenih laži, da bi smo na kraju svi doživeli totalni kolaps i gubitak svih podataka. Još imaju karaktera da traže strpljenje...pa ih pitam koliko strpljenja treba da vam poklonimo?...možda 365 dana ,taman da istekne zakup hostinga, pa da nam opet podvalite neku novu extra najbolju podvalu od hostinga u Srbiji.

 

Ono što mogu preporučiti svima, jeste da se potrude , tj da pritisnu ovu bandu za back.up podataka, a potom da potraže kvalitetniji hosting, mada može da se pronadje i lošiji hosting (ne verujem da postoji lošiji od ovoga), ali da na tom hostingu rade kvalitetniji ljudi, a ne ovakva banda prevaranata koji ne čine bukvalno ništa, a sav njihov trud se svodi na to da nam podvale(tj prodaju) neko novo smeće od hostinga, tj servera.

Ovaj Hosting je bio poznat ranije po svojim prevarama, nedoslednosti i lošom uslogom. Nisam verovao ljudima koji su mi rekli Beži od tog Hostinga, smatrao sam da su imali neki problem i da su ga verovatno rešili...Medjutim, ovde se ne radi niti se razmišlja sa njihove strane o kvalitetnoj uslugi, nego je njihov fokus samo na tome kako da se podvale, tj prodaju nekome to smeće koje nazivaju hostingom. Nadam se da će bar sakupiti dovoljno novca prodajući ovo smeće da bi sebi kupili neki jeftin K....mislim na karakter, jer ovakvo ponašanje sebi kao luksuz može dopustiti samo STOKA kao što su oni.

 

P.S Toliko je drska ova banda prevaranata da čak daje sebi za pravo da preti tužbama. Baš bih voleo da se nadjem na sudu oči u oči sa NLO (neidentifikovanom letećom osobom) nepoznatog JMBG pod pseudonimom Teo Jovanović, koja bi valjda bila tužioc ili pravni zastupnik nepostojećeg Pravnog Subjekta ...Uniwebhosting će da tuži sve koji ih pljuju!!! Šta očekujete, da vam pevamo ode radosti za smeće koje ste nam prodali, za kradju kojom se bavite, za nesposobnost da dobijemo back up sajtova, za nedostupnost sajtova procentualno 80% vremena...Šta?!!!...smešno i jadno. Bar da su se malo informisali, pa da su svoju "pretnju" za pljuvanje njihove dobro osmišljene kradje, upakovali u nešto što bi bar malo zabrinulo prosečno obrazovanog čoveka.

 

Diletanti. SRAM VAS BILO!!!

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

 

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com