Poštovani sadašnji a i budući korisnici Uni Web Hostinga, muka nas je naterala da se objedinimo i udružimo u borbi protiv lopovluka i krađe. Ovo je blog posvećen razmeni iskustava u cilju da sebe zaštitimo kao i potencijalne korisnike i ukažemo im na nedostatke i mane ovakvog načina poslovanja.

 

Kompanija Uni Web Hosting ne posluje pravično, niti pruža usluge koje navodi na svom sajtu. Već nakon prvih dana korišćenja hosting usluge, primećeni su brojni propusti, kako sa tehničke, tako i sa organizacione strane. Usluga koju su reklamirali nije bila ni približnog kvaliteta od očekivanog, a naročito u delu tehničke podrške (iako na sajtu stoji da su dostupni 24 časova dnevno), jer su se korisnici nekoliko desetina puta obraćali za pomoć zbog problema u radu, ali nisu dobijali adekvatne odgovore. Na brojne pozive i emailove ne odgovaraju, niti na poruke preko njihovog sajta. Nemoguće je dobiti odgovor ni nakon 20 poziva, a prilikom pokušaja kontaktiranja (onda kada se uspe - a to je jednom u 50 pokušaja), odgovorni su uvek nalazili izgovore u vidu sastanaka, zauzetosti ili putem u inostranstvo.

 

Niko od nas nije dobio adekvatnu tehničku podršku niti usluge koje je platio. Novac je svakako bitan, ali ono što je veoma loše u ovoj situaciji je krajnji neprofesionalizam, nebriga o korisnicima i gubitak korisničkih podataka.

 

Ako živimo u iole pravnoj državi, ovaj bezobrazluk ne može ostati nekažnjen!!!

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

 

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com