U prilogu vam šaljem svu konverzaciju sa firmom Uni Web Hosting Inc ( http://www.uniwebhosting.com ). Stric ih je našao preko google-a i video akciju da daju jednu godinu besplatno kada se kupi hosting paket kod njih i ako sam mu rekao je ta firma imala ranijih problema sa korisnicima. Koristio njihove usluge skoro godinu dana, kada su odjednom obrisani svi sajtovi koji su bili na njihovom serveru i svi noviji podaci su nestali sa servera i nije dobilo nikakvo obaveštenje o tome da se desio problem ili kvar na serveru.

Vratili su backup iz marta od ove godine, a ni taj backup ne radi kako treba i uništili su celo poslovanje koje su gradili.

Problem se desio 16. avgusta i od tada traje tortura sa njima. Uz svakih shared hosting paket nude uslugu nedeljnog backup-a, koji očigledno nemaju. A kada želite da ih pozovete na broj više se ne javljaju tj javili se samo prvog puta jer nisu znali čiji je broj i posle toga više se nisu javili i na poruke odgovaraju veoma sporo i lažu da njihov tehničar iz Amerike radi na tome, jer tamo nemaju nikakvu firmu niti adresu, već je to neko sanduče za pošiljke. Datumi u ovim konverzacijama sve govore o njihovoj prevari!

Da najgore od svega bude, u ponedeljak 29. avgusta smo vratili backup par sajtova koji smo mi imali u računaru i vratili da rade nekako normalno i oni nam opet obrišu ceo server i ne vrate backup od 16. avgusta! I sada sve stoji opet na neki backup iz marta meseca i ništa ne radi!

Izbegavajte ih u širokom luku, a stricu sam prebacio sve sajtove na moje servere!

 

Korisnik: Bojan Denic

 

Link foruma: http://www.mycity.rs/Hosting-i-domeni/UniWebHosting-prevara.html

 

Slike:

 

Biće vraćen po EU vremenu :)))))

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

 

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com