Duže sam bio na uniwebhosting-ovim serverima i bio sam relativno zadovoljan. Prvi problem kad je nastao, drugi ticket kad sam otvorio, vidio sam da cijena hosting paketa predstavlja najmanji problem.

Evo već duže vrijeme mučim muku sa e-mailovima koje šaljem klijentima. Stižu u spam, ne stižu... Nakon više bezuspješnih kontakata sa tehničkom podrškom preselio sam se na drugi "SKUPLJI" hosting.

Danas sam dobio mail od uniwebhosting-a, dijelim ga sa vama, kao i moj odgovor.

"Postovani,

Uniwebhosting Inc. se izvinjava svim svojim klijentima na usporenoj podrsci, telefonskoj, kao i email, zelimo da vam kazemo da nije rec o bilo kakvom ozbiljnom problemu, i da svi serveri rade uredno i da se uredno odrzavaju, kao i domeni. Imali smo velikih problema oko spam-a i sada DDos napada, i dosta smo optereceni sa odrzavanjem sistema, ali se jako izvinjavamo svim klijentima na NS4 serveru koji trpe jak Ddos napad, i u planu je ako se ovo ne resi u toku vikenda, da se svi klijenti presele u novi Datacentar u USA ( radi bolje zastite ), a sada ste u Nemackoj. Svi support tiketi u ovkiru naseg panel-a ce uredno biti updejtovani u skorije vreme, kao i skype i livesupport, a i svi emailovi. Molimo vas za jos malo strpljena. Nije rec o bilo kakov drugom problemu, jako dobro stojimo novcano, i daleko, ali jako daleko je bilo sta od toga problem, kao sto su vec neki "ljubomorni" ljudi poceli da pricaju po internetu. Molimo vas samo za jos malo strpljenja.

S'postovanjem
uniwebhosting(dot)com"


Moj odgovor:
"Poštovani,

ako za vas nije veliki problem to sa spam-om, to je još jedan pokazatelj vaše neprofesionalnosti.
Moj posao zavisi od urednog primanja i slanja pošte sa vašeg servera i gle čuda, poruke ne stižu.

Kako vama to nije veliki problem, a meni jeste, preselio sam svoj biznis na drugi server, vama predlažem da angažujete više radne snage kako bi imali iole normalan servis.

Naravno, gdje stignem, opisaću svoje iskustvo sa vama. Tu smo da pohvalimo, tu smo da kritikujemo. Ništa lično, bez trunke ljubomore. Srećno!

S poštovanjem,
Darko Janković"

Pozdrav i dijelite vaše probleme, kvalitetna kritika je bolja od pohvale, ako se uzme u obzir.

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com