"I ja sam neupucena u rad domacih hosting kompanija poslusala drugara i napravila sebi nepotrebnu sekiraciju! UNIWEBHOSTING

Niposto nemojte uzimati nista kod uniwebhosting.com! Vec 20 dana se jurim sa njima jer mi domen od prvog dana ne radi, odnosno vodi se kao sloboran, a oni tvrde da je registrovan i da treba samo da ga povezu i slicne izgovore... Na tikete odgovaraju svakih nedelju dana, na telefon i chat (ako se jave) lazu da ce sve biti zavrseno u roku od sat vremena. Ja sam upravo trazila povrat novca, mada cisto sumnjam da ce od toga nesto i biti.

 

Takodje mi nije jasno kako to da jos uvek rade, a naleteh da su ih vec prijavljivali trzisnoj inspekciji pre godinu dana."

 

Isti slucaj kao kod Jelene. Odgovorili su da ce biti gotovo za 24h, proslo je 5 dana, onda su obecali da ce kontaktirati go daddy i u znak izvinjenja me castiti god dana gratis. Proslo je vise od mesec dana. Vise ni ne odgovaraju na tikete ni nista.
— Nikola 07.02.2015. u 14:59

 

preuzeto sa sajta za Zaštitu potrošača: http://forum.potrosac.info/pitanja/1599

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com